fbpx

Na predaj novozrekonštruovaná chata, Lorinčík

Ak ste si ešte nenašli „tú pravú“ chatu, neprehliadnite túto výnimočnú ponuku – čerstvo zrekonštruovanú nádhernú chatu s celoročným využitím v tichom prostredí uprostred polí a lesov v Lorinčíku s výbornou dostupnosťou, mestskou vodou a kanalizáciou. Na tejto chate nemusíte robiť už nič, len si užívať prírodu, komfort, súkromie a priestor podľa vlastných predstáv. 

Videoprehliadka

Fotogaléria

Popis

predaj chata kosice lorincik

Chata „ako zo škatuľky“ s celoročným využitím sa nachádza v mestskej časti Košice II – Lorinčík. Prístupperfektný v lete aj v zime. Do Lorinčíka sa doveziete pohodlne aj MHD linkou č.20. Zastávka je neďaleko od záhradiek. Pozemok má rozlohu 413 m², z toho zastavaná plocha je 22 m². Je kompletne vysporiadaná – pozemok aj chata sú v osobnom vlastníctve, chata má pridelené súpisné číslo, majiteľ pozemku má podiel na prístupovej ceste.

Chata je postavená zo sivých termo-kvádrov a izolovaná hrubou vápencovou omietkou. Strop tvoria prefabrikované panely na ktoré je možné bez problémov postaviť ďalšie poschodie. Chata prešla v roku 2023  kompletnou rekonštrukciou. Z pôvodnej verandy vznikla spálňa, ktorá je opláštená doskami OSB s izolačnou vlnou a v interiéri brúsenými OSB. Exteriér je opláštený dreveným tatranským profilom. Na streche je nová strešná krytina IKO Cambridge Xtreme 95°. 

predaj chata kosice lorincik
predaj chata kosice lorincik

V chate je prakticky všetko nové kúpeľňa so sprchovým kútom s rýchlo-ohrevom bojlerom, kúpeľňová skrinka s umývadlom, WC kombi, kuchynská linka s termo-batériou zn.HAKL na ohrev vody a sklo-keramickou varnou doskou zn.Whirpool, plastové okná v spálni a na terase, laminátové podlahy, na mieru vyrobené krbové dvierka, terasa, posuvná 4-metrová brána, odkvapy a zvody. Pozemok je dobre usadnutý, vyrovnaný v troch etapách. Elektrina – na pozemku bolo zrekonštruované odberné miesto – vlastná nová elektro-skrinka s elektromerom a nové pripojenie k elektro-rozvádzaču. Elektroinštalácia v chate je v medi. Voda – chata má rekonštruované pripojenie na mestský vodovod – vlastnú novú vodomernú šachtu na pozemku. Okrem toho je dispozícii na pozemku aj záhradkársky vodovod zo studne a 1000 l nádrž na vodu. Kanalizácia – chata má rekonštruované odpadové potrubie vyvedené priamo do mestskej kanalizácie. Je tu vlastná nová revízna šacha na kanalizačné potrubie.

Chata sa predáva so zariadením, tak ako je na obrázkoch. Vodná nádrž Bukovec je vzdialená 5 km, dostupná aj peši, ale ideál je bike. Pár metrov od záhrad je legendárna pizzéria v Lorinčíku. Na pozemku je vyčlenené políčko na pestovanie vlastnej zeleniny a plodín, sú tu rodiace stromy – hrušky, jablone a slivka. Parkovať môžete priamo na pozemku vedľa chaty. Je možné využívať aj parkovisko v záhradkárskej lokalite. 

predaj chata kosice lorincik

Cena:

PREDANÉ

Mapa

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť?

Zavolajte mi

0905 513 697

Napíšte mi email

info@patrikjanok.sk

... a dohodnite si termín obhliadky.

Teším sa na Vás!

Patrik Janok - realitný maklér Košice - kontakt
Patrik Janok - realitný maklér Košice - logo